asd
asd

36, 37-es rész

2010.02.28. 11:23

Üdv Mindenkinek!

Gondolom legtöbbeteknek, csakúgy mint nekem megjöttek már ezek a részek, ezekről szeretnék most pár szót beszélni. Fogalmam sincs ki mennyire van képben ilyen dolgokban, de nekem újdonság volt, hogy a tengely ami lehetővé teszi az első kerekek oldalirányú elfordulását nem függőleges, hanem egy döntött tengely, a kerekek stabil futása miatt. Már ezért is érdemes volt belevágni ebbe. Ha jól vettem ki a szerkesztő szaviból, a következő csomag után már mellékelve kapjuk a távirányítót is, amit kíváncsian várok, remélem jól be lesz bugyolálva fóliába, bár a csomagolásra eddig sem volt panasz. Lassan a sorozat feléhez érünk, tegnap csináltam egy üveges kis "vitrint" a gépnek ami távoltartja tőle a port, és ha szőrszálhasogató akarnék lenni még azt is elárulnám, hogy az UV sugarakat is, amik kifakítják a festést, és gyengítik az anyagokat. Bocs ha túloztam...

Szeretném megköszönni Crazy_Pilot_[HUN]-nak és Lewis1-nek a bolt ismertetőt mindannyiunk nevében!

A bejegyzés trackback címe:

https://amg-mercedes.blog.hu/api/trackback/id/tr201796586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nr01 2010.03.01. 17:28:26

Üdv kolega!
Ha minden igaz és úgy kapjuk a távot, mint a dajcsok' akkor dobozban(!!), hungarocell formába szépen benne! ;) Ha megtalálom a linket beteszem a képet is!

Crazy_Pilot_[HUN] 2010.03.03. 22:52:46

Nekem még nem jött meg, de kösz az ismertetőt, nagyon várom már. Valóban, nem sokára megjön a távirányító, én azonban szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, a flaskát is 2 pakkal később kaptam meg a nagy számú ügyfélre hivatkozva. Bár az is igaz, hogy időközben sokan abbahagyták.
A tároló nagyon jó ötlet, egy már nekem is van, a gond csak a helyhiány itthon. Ha nem is zsúfolt a szobám, de minden tér ki van töltve, nem férne be egy ekkora plexidoboz. Még vakarózom rajta.
Nagyon örülök, hogy legalább te és Lewis1 végigolvastátok és adtatok visszajelzést. Máskor is nagyon szívesen, azért is írtam, hogy tudjátok, lehet ott gumit kapni.
Lewis1! Én is így gondolom, remélem, még sokatokat megismerlek, és egy jó társaság alakul ki.
A boltról itt még megjegyezném, hogy tömérdek mennyiségű és fajtájú szervót árul a Modell & Hobby. Gondolom nem mind autóhoz való, de csak lesz a mi fajtánknak való, vagy annál erősebb.

Nr01 2010.03.04. 15:02:07

Crazy!
Én a flaskát meg sem kaptam, mert, hogy elfogyott, és már nem tudnak szerezni :@
Azt még lenyeltem... ezt nem fogom, de elvileg ezt már megkapom

kirusmyle 2010.03.30. 23:51:36

Hali!Most tartok a 43. résznél a fiamnak épitettem volna de anagybácsikájától kapott egy szép subarut majdnem ugyan ezekkel a paraméterekkel mint a merci! Nekem fölöslegessé vált igy ha valakinek kell akkor irjon ! Ár: 50000 (minden a gyári csomagban van)

a100penz 2010.05.01. 20:35:35

Jó kis kocsik ezek a Mercedesek. Főleg ebben az évben lesz meglepetés , mert kirukkolnak egy új meghajtással.

mondak.blog.hu
filmblokk.blog.hu
süti beállítások módosítása