asd
asd

Az első diffi

2010.01.11. 18:45

Előszor is BUÉK!

Az ünnepek és a vizsgák miatt kissé elfoglalt voltam mostanaban, ennek ellenére megérkeztek az új alkatrészek, jelenleg a 31. rész van az asztalomon. Szeretném megosztani veletek egy tapasztalatomat. Összevártam az első diffi összes alkatrészét, hogy majd egybe összeszerelem, így nem vesznek el az alkatrészek. Mikor a háza is megérkezett belevágtam, gondolván, hogy hatalmas tapasztalatom van e téren(nincs). Össze is raktam, rácsavaroztam az alvázra és hogyhogy hogy nem, de kegyetlenül akadtak a tengelyek, de csak egy bizonyos ponton. Furcsálltam, hogy nem mindenhol... Kétszer is szétszedtem, a tető nélkül könnyedén forgott minden apróság benne, de amint összeraktam akadt. Gondolom nektek is az jut ezsetekbe, ami nekem is akkor, hogy ez a hülye túlzottan meghuzta a csavarokat, vagy nem zsírozta meg rendesen...

Nem ez történt, illetve részben. Amikor szétszedtem megnézni, mi a baj, az alvázról már nem szedtem le az egészet, csak a diffi tetejét. Itt volt a hiba, mert ennél a fázisnál az alvázhoz még csak két csavar rögzíti négy helyett... és a kelleténél jobban meghúztam őket, és mivel a diffi háza műanyagból van kicsit deformálódott emiatt. amint meglazítottam az alsó csavarokat jó lett! Remélem segítettem valakinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://amg-mercedes.blog.hu/api/trackback/id/tr171664177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

qpci · http://www.helysegnevtablak.hu 2010.01.11. 21:06:15

Nekem is megjött a 31-as és a 31-es szám, de még nem álltam neki összeszerelni, megvárom, míg komplett nem lesz az első futómű. Próbáltam szerezni olyan szilikonos zsírt, amit az újságban is javasolnak a diffi tányérkerekére, de sajna Veszprémben bezárt már az egyetlen modell bolt. Azt mondta az ember, nem volt rá igény. Úgy hogy marad a netes rendelés. A bolygóművet olajosra akarom, a tányérkereket pedig azzal a fehér szilikonos zsírral. Az újságban úgy tűnt, elég jól rárakódik, és rajt is marad a fogaskerekeken.
süti beállítások módosítása