asd
asd

Izzítógyertya

2011.07.21. 10:27

Várom a véleményeket a videóhoz!

Az első nagyobb találkozó

2011.03.21. 19:03

Fislac "tollából":
Sziasztok!
Megvan az első időpont a Modellcentrum (vagy ha úgy tetszik: Kyosho) pályán tartandó baráti összejövetelre: április 16-a, szombat. Esőnap: április 23, szintén szombat.
Azért írtam, hogy első, mert Gáborral egyeztetve jó lenne több találkozót is tartani ez évben, melyeknek csúcspontja lenne (egy vagy több, még nem végleges időpontban tartandó) típusbajnokság. Az elsődleges cél az lenne, hogy az ezen fórumon kialakult kapcsolatok személyessé váljanak, ismerjük meg egymást, a járművet, cseréljünk tapasztalatokat, és minden résztvevő kultúrált, senkitől nem zavart környezetben pöföghessen járgányával egy igazi, kimondottan erre a célra épített aszfaltos modellpályán.
A szakmai hátteret Gábor vezetésével a Modellcentrum felvállalta, vagyis lesznek kint tapasztalt hozzáértők, akik kérdésekre válaszolnak, segítenek a motor megfelelő üzemeltetésében, akár a bejáratásban is. A helyszínen lesz a típushoz kapcsolódó alkatrész- és kellékvásár is!
Az "összes többi" a mi dolgunk... Vagyis: gondoskodni a jó hangulatról, minél nagyobb létszámban részt venni az eseményen és az azt követő eseményeken! Helyszínen lehetőség van bográcsos főzőcskére is, ha kívánjuk. Bátran hozzatok feleséget, gyereket, barátnőt, havert, bárkit, akit érdekel egy jó kis piknik és a büdös kidörgő szag!
Szóval talira fel, hajrá!
Üdv!


Aki nem tudja melyik pályáról is lenne szó, annak itt egy kis infó: Modellcentrum ON- és OFF-Road pálya, itt bővebben a pályahasználati díj(ak)ról.

Szerző: Nr01

1 komment

Az a bizonyos 2.4GHz

2011.02.18. 15:32

Sziasztok!

Nemrégiben érkezett meg a Mercihez szánt távirányítom egy Ansmann W6 személyében, mely természetesen 2.4GHz-es.

 

Gondolom mindenki várja a jó időt, hogy tudja járatni az autóját, nekem sajnos nem elég ehhez a jó idő! Nyárig várnom kell a nagyobb elfoglaltságokkal és az időigényes dolgokkal, mert idén érettségi és nem ártana átmenni, na de ezt tegyük most félre. Olvastam, hogy többen próbálják "ilyen" (hűvös, korántsem megfelelőnek mondható) időben beállítani az autót, és nem sikerül nekik! Nem kell az autóban keresni a hibát. Ezek az autók nem téli használatra vannak fejlesztve a hozzá adott gyertya sem ezt segíti, szóval ajánlom mindenkinek, hogy várja a jó időt, és legyen türelmes. Ha mindenképpen most szeretnétek beindítani, és járatni is a motort akkor ajánlom, hogy a mostani időnek, és az általatok használt keveréknek megfelelő gyertyát szerezzetek be. (minél hidegebb az idő, annál magasabb hőértékű gyertya, stb., de gondolom ezt tudjuk, hiszen az újság is említést tesz róla.)

Karácsonyi jókívánság!

2010.12.24. 13:32

Boldog Karácsonyt Szeretnék kívánni minden Kedves Építőnek, töltsetek minél több időt a szeretteitekkel, és mutogassátok nekik a másfél éve dédelgetett ajándékunkat! Jó autózást Mindenkinek! Vigyázzatok a gépekre!

Üdvözlettel,

Dániel

A kész közeli állapot

2010.12.19. 08:18

Sziasztok!

A kiadóval leveleztem, azt mondták jövőhét hétfőn kezdik el feladni a karosszériákat [holnap, 12. 20.], aki már szerzett be karosszériát újságárustól, stb, az már festhet, matricázhat. Nekem is sikerült beszerezni egy kasznit, egyik kolega segítségével [ezúton is köszi Jolly], és kifúrva, fönt az autón, kivágva, festve, matricázva nincs, de ami késik, nem múlik. :)

Hoztam azért két képet:
A kész közeli állapot
Minden Mercedes ékessége

Remélem lassan mindenkinek összeáll a gép. Ha szeretnétek, hogy kikerüljön 1-2 kép az autótokról, akkor üzenjetek privátban, küldjetek linkeket, picasa album linkeket, és az ünnepek után egy posztban kikerülnek ide.

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek ezúton is!

Sziasztok

Ahol most tartunk [69. szám]

2010.10.16. 13:28

Sziasztok!

Mivel nem kaptuk meg sem csütörtökön, sem pénteken az aktuális csomagot, ezért most teszek ki pár képet az aktuális állásról, annak aki még esetleg nem szerelte össze a motort.

djrusi.fw.hu/merci/a1.jpg
djrusi.fw.hu/merci/a2.jpg
djrusi.fw.hu/merci/a3.jpg
djrusi.fw.hu/merci/a4.jpg
djrusi.fw.hu/merci/a5.jpg
djrusi.fw.hu/merci/a6.jpg

Mindenkinek további jó építgetést!

Sziasztok!
Nem tervezek most sokat, írni csak 2 képet beszúrni, melyeket megígértem
1:16 - LRP
1:10 - Kyosho GZ-15 (Kyosho Fazer)
1:8 - Kyosho GXR-28 (A Merci motorja)

http://djrusi.fw.hu/merci/20100923408.jpg
http://djrusi.fw.hu/merci/20100923411.jpg

Jó építgetést mindenkinek!

Sziasztok.


 

Piac

2010.09.04. 12:51

Sziaszok

Aki szeretne eladni Merci alkatrészeket, vagy keresne, az ez alatt a post alatt kommentben megteheti, remélem összejön pár ember között az üzlet.

(Nem utolsó sorban én is keresek bármilyen alkatrészt tartalékba jó áron e-mail: generals200 *kukac* freemail *pont* hu)

További jó építgetést, és jó üzletet.

süti beállítások módosítása